Problem after deleting / recreating a user

Forum to discuss the Scalix ActiveSync product
mrezzonico
Posts: 131
Joined: Thu Aug 16, 2007 8:20 am

Problem after deleting / recreating a user

Postby mrezzonico » Fri Jul 11, 2014 11:16 am

Hi all,

I have the following reproducible situation:

"user1" connect with his iPhone to his mailbox (all works ok)
on the Scalix Server the "user1" is deleted and recreated (same username/password)
now on the iPhone the following error message appears: "Impossible to receive ..." (same message also if I resave the password)
after deleting and recreating the account (on the iPhone) all works correctly

How can I avoid this ?

Thanks for any help.
Miche

iPhone: 3G
Scalix: 11.4.6

ScalixSupport
Scalix
Scalix
Posts: 5494
Joined: Thu Mar 25, 2004 8:15 pm

Re: Problem after deleting / recreating a user

Postby ScalixSupport » Wed Jul 23, 2014 3:04 am

At present there is no way to avoid this. Once the user is re-created on the server, the user profile has to be re-created on the Handset as well .

VFDDanfoss
Posts: 2
Joined: Wed Mar 14, 2018 4:34 am

Problem after deleting / recreating a user

Postby VFDDanfoss » Sat Oct 19, 2019 4:32 pm

Vivo V7 after flashing imei shows IMEI 1: 865407010000009, IMEI 2: 865407010000009 and MEID: null.
Anyone please help with this problem.
PS: Already done with write qcn and imei but problem is still there.

<a href=https://prom-electric.ru/>.</a>
[URL=https://prom-electric.ru/articles/1/1/]Частотник ремонт[/URL]


Return to “Scalix Activesync”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest