SAC issues after install

Discuss installation of Scalix software

Moderators: ScalixSupport, admin

jdgiddings

SAC issues after install

Postby jdgiddings » Tue Mar 15, 2011 11:48 am

Hello I just installed a Scalix server 11.x.x
The SAC was working just fine until I changed the server's local IP address and now it states:

Could Not Login
Could not fetch server list.
Possible problem with administration server

It pops that error up very quickly after trying to login to the SAC.

Any help is much appreciated.

ls-al
Scalix Star
Scalix Star
Posts: 510
Joined: Tue Jun 29, 2004 8:28 am
Location: Leipzig, Germany
Contact:

Re: SAC issues after install

Postby ls-al » Tue Mar 15, 2011 4:52 pm

Could you please have a look at the logs in /var/opt/scalix/??/tomcat/logs, especially scalix-caa.log and catalina.out and post the relevant entries?

jdgiddings

Re: SAC issues after install

Postby jdgiddings » Tue Mar 15, 2011 4:53 pm

Thanks for the quick reply but I literally just figured it out and it's was the weirdest roundabout fix.

I logged into the sxadmin's webmail account (I wanted to see if I could log in at all with sxadmin's credentials) and it said it needed a new password due to expiration. I reset the password and it now works.
I can login to the SAC now.

ls-al
Scalix Star
Scalix Star
Posts: 510
Joined: Tue Jun 29, 2004 8:28 am
Location: Leipzig, Germany
Contact:

Re: SAC issues after install

Postby ls-al » Tue Mar 15, 2011 5:18 pm

It turns out that this is a known issue.
The person who points to the corresponding improvement bug gets a recommendation for a "Scalix Star" ;-)

polleke
Posts: 80
Joined: Thu Feb 28, 2008 6:09 am
Location: the Netherlands
Contact:

Re: SAC issues after install

Postby polleke » Mon Mar 21, 2011 4:38 pm

there are numerous improvemen (enh) bugs

this one is close and far enough

https://bugzilla.scalix.com/show_bug.cgi?id=18079

i spent a few hours reading bugs.. It was educational
Kind regards,

Paul

ls-al
Scalix Star
Scalix Star
Posts: 510
Joined: Tue Jun 29, 2004 8:28 am
Location: Leipzig, Germany
Contact:

Re: SAC issues after install

Postby ls-al » Mon Mar 21, 2011 4:47 pm

polleke wrote:there are numerous improvemen (enh) bugs

this one is close and far enough

https://bugzilla.scalix.com/show_bug.cgi?id=18079

i spent a few hours reading bugs.. It was educational


Its educational every time ;-)
But I thought of 18642.

polleke
Posts: 80
Joined: Thu Feb 28, 2008 6:09 am
Location: the Netherlands
Contact:

Re: SAC issues after install

Postby polleke » Tue Mar 22, 2011 7:02 am

You sent me in the wrong direction. i was searching for enh bugs. ..

i have another trivial bug hopefully beating your admininistrator bug on most trivial bug

i found this in the wireless-activity.log
2011-03-22 12:01:29,142 INFO [PingCommand.execute:121] PING - deviceId:<DEVICEID>, user: <USER> ping was aborted for the the session
Kind regards,

Paul


Return to “Installation”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron